woensdag 13 februari 2019

NP, NO PARKING? NO PROBLEM!

Het leven wordt een stuk makkelijker als je het van de zonnige kant bekijkt. Ik hou zelf erg van het toepassen van inspirerende aanreikingen, vingerwijzingen. Een ander in het voorbijgaan begroeten of hem/haar alle liefs wensen, werkt gewoon simpel.Of je nu in het bos loopt, in de supermarkt of op je werk, je innerlijke klimaat verandert als je dit doet. Als je met zoiets begint, lijkt het nog een beetje 'doen', maar allengs zul je opmerken dat het je niet alleen gelukkig maakt, maar dat je een ander ook veel eerder en beter ontmoet.

Het is ronduit blij makend om simpelweg om je heen te kijken en mensen die je wel of niet kent, die je gewoon op de bus ziet wachten, of in een auto ziet zitten, voorbij ziet fietsen, in stilte groet of een mooie dag toewenst. Ook al denkt je 'dagelijkse' mind met ego aan het roer daar misschien wel anders over, jouw boodschap bereikt en raakt de ander absoluut en heeft een positief effect.

Zéker als er iemand pisnijdig is, je een ruzie ziet of je getuige bent van een ongeluk dan creëert een liefdevolle gedachte/wens allereerst rust in jou en het zal de energie positief veranderen. Ook krijg je zo een gevoel van meer betrokkenheid. Tenslotte zijn er bij ongelukkige situaties genoeg ramptoeristen en hoe fijn is het als je gebruik kunt maken van een ander medium, door gewoon in stilte je gebed, je wens, je groet, je ondersteuning vanuit je hart uit te zenden. Niets zweverigs aan. Eerder praktisch en uitermate effectief.

Misschien lijkt het easier said then done, maar als je goed om je heen kijkt, dan zie je overal om je heen reminders, die je hierbij helpen! Bijvoorbeeld de letters NP, van Niet Parkeren. Dit verkeersbord kom je tenslotte overal tegen. Het zijn geen 'wegjágers' maar kleine 'wegwíjzers', die je eraan herinneren dat je altijd een keuze hebt om in het Negatieve het Positieve te vinden óf om uit iets Negatiefs iets Positiefs te creëren.

No Parking? No Problem!

Probeer het eens uit en laat me weten wat je ervaring is!Meer weten over bewustwording? Kijk op:
www.silent-touch.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten